Autobedrijf Hurkmans

Autobedrijf Heeswijk-Dinther

  • Specialist in KIA, Daihatsu en SEAT Service
  • Keuze uit meer dan 200 geselecteerde occasions

Hurkmans Autobedrijven is een professioneel en betrouwbaar autobedrijf in Heeswijk-Dinther voor alles op autogebied. Of u nu op zoek bent naar een vakkundig adres voor het onderhoud van uw auto, een apk-keuring of een fijne selectie occasions: bij ons vindt u het allemaal. Onze autogarage in Heeswijk-Dinther maakt hierbij deel uit van Hurkmans Autobedrijven. Een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1969. Naast onze vestiging in Heeswijk-Dinther vindt u ons autobedrijf ons ook in Veghel.

Bij ons autobedrijf in Heeswijk-Dinther bent u verzekerd van BOVAG Garantie

Onze autogarage in Heeswijk-Dinther is Kia- en Daihatsu-specialist en biedt daarnaast ook SEAT-services. Onze ervaren vakmensen hebben echter expertise en jarenlange ervaring in het onderhoud van alle automerken. Bovendien zijn wij aangesloten bij de BOVAG. Dit betekent dat uw auto, ongeacht het merk, bij ons in vertrouwde handen is en wij u zekerheid en deskundigheid garanderen. Niet alleen voor uw onderhoud en apk-keuring bent u bij onze autogarage in Heeswijk-Dinther aan het juiste adres, maar ook voor uw aircoservice, autoruitherstel en schadeherstel. Wij bieden u hierbij ook een totaalconcept op het gebied van autobanden.

Graag verwelkomen wij u aan Den Dolvert 1

U vindt onze autogarage in Heeswijk-Dinther aan Den Dolvert 1. Wij zijn zes dagen in de week geopend. Wij verwelkomen u graag van maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 18.00 uur, op vrijdag van 8.00 uur tot 19.30 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur. Wanneer u meteen een afspraak wilt maken bij ons autobedrijf in Heeswijk-Dinther belt u ons dan op 0413-291272 of stuur een e-mail naar info.dinther@autobedrijfhurkmans.nl.

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht