Autobedrijf Hurkmans

APK Veghel

  • Specialist in KIA, Daihatsu en SEAT Service
  • Keuze uit meer dan 200 geselecteerde occasions

Wilt u uw apk nabij Veghel snel, deskundig en voordelig regelen? Kies dan voor Hurkmans Autobedrijven. Wij zijn een erkend apk-bedrijf en wij verzorgen al sinds jaar en dag de apk-keuring voor de inwoners van Erp, Ven, Leest, Bunders en de wijde omgeving van Veghel en Heeswijk-Dinther. Hoewel wij Kia-specialist zijn, verzorgen wij ook de wettelijk verplichte keuring voor alle andere automerken. Denkt u hierbij aan de beoordeling van uw remveiligheid, de verlichting van uw auto en de wielophanging. Bovendien bieden wij regelmatig combinatievoordelen aan waardoor u de nodige tijd en kosten bespaart.

Onze combinatievoordelen van apk nabij Veghel

Wanneer uw auto ouder is dan 3 of 4 jaar, dan bent u verplicht deze jaarlijks (en in het begin om de twee jaar) te laten keuren door een erkend apk-bedrijf. Deze keuring is in het leven geroepen om de verkeersveiligheid te optimaliseren. Omdat u tijdens de apk-keuring tijdelijk niet over uw auto beschikt, bieden wij u diverse combinatievoordelen aan. Zo is de keuring gratis wanneer u deze combineert met een grote onderhoudsbeurt.

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u graag een afspraak maken voor uw apk in de omgeving van Veghel? Neem dan vandaag nog contact op door te bellen met 0413-291272 of stuur een e-mail naar info.dinther@autobedrijfhurkmans.nl. Voor meer informatie of andere vragen is er bovendien een live chat functie op onze site. Een afspraak maken voor uw apk-keuring kan ook online via onze afspraak werkplaats planner. Graag tot ziens bij Hurkmans Autobedrijven.

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht