Autobedrijf Hurkmans

APK Veghel

  • Specialist in KIA, Daihatsu en SEAT Service
  • Keuze uit meer dan 200 geselecteerde occasions
AKP in VeghelWilt u uw APK nabij Veghel snel, deskundig en voordelig regelen? Kies dan voor Hurkmans Autobedrijven. Wij zijn een erkend APK-bedrijf en wij verzorgen al sinds jaar en dag de APK keuring voor de inwoners van Erp, Ven, Leest, Bunders en de wijde omgeving van Veghel en Heeswijk-Dinther. Hoewel wij KIA-specialist zijn, verzorgen wij ook de wettelijk verplichte keuring voor alle andere automerken. Denkt u hierbij aan de beoordeling van uw remveiligheid, de verlichting van uw auto en de wielophanging. Bovendien bieden wij regelmatig combinatievoordelen aan waardoor u de nodige tijd en kosten bespaart.

Onze combinatievoordelen van APK nabij Veghel

Wanneer uw auto ouder is dan 3 of 4 jaar, dan bent u verplicht deze jaarlijks (en in het begin om de twee jaar) te laten keuren door een erkend APK-bedrijf. Deze keuring is in het leven geroepen om de verkeersveiligheid te optimaliseren. Omdat u tijdens de APK keuring tijdelijk niet over uw auto beschikt, bieden wij u diverse combinatievoordelen aan. Zo is de keuring gratis wanneer u deze combineert met een grote onderhoudsbeurt.

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u graag een afspraak maken voor uw APK in de omgeving van Veghel? Neem dan vandaag nog contact op door te bellen met 0413-291272 of stuur een e-mail naar info.dinther@autobedrijfhurkmans.nl. Voor meer informatie of andere vragen is er bovendien een live chat functie op onze site. Een afspraak maken voor uw APK keuring kan ook online via onze afspraak werkplaats planner. Graag tot ziens bij Hurkmans Autobedrijven.

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht