Autobedrijf Hurkmans

Autobedrijf Uden

  • Specialist in KIA, Daihatsu en SEAT Service
  • Keuze uit meer dan 200 geselecteerde occasions
U zoekt een universeel autobedrijf vlakbij Uden waar u uw auto toevertrouwt aan puur vakmanschap? Dan vindt u in Hurkmans autogarage, met meerdere vestigingen vlakbij Uden, precies wat u zoekt. Al sinds 1969 zijn wij een betrouwbare partner in mobiliteit. U bent bij ons aan het juiste adres voor onder meer het professioneel onderhoud en reparatie aan uw auto, de APK keuring, airco service en bandenopslag. Bovendien hebben wij bij onze garage nabij Uden een ruim aanbod aan prachtige occasions die scherp geprijsd zijn voor ieder budget.

Autobedrijf voor professioneel schadeherstel in regio Uden

Graag verwelkomen wij u in onze fraaie garage dichtbij Uden. Wij zijn in Heeswijk-Dinther gevestigd. Daarnaast heeft onze autogarage in de regio Uden eveneens een vestiging in Nistelrode, deze garage is gespecialiseerd in schadeherstel. Maar daar blijft het niet bij. In Den Bosch hebben we namelijk een heuse autoboetiek. Bij De Dames van Hurkmans wordt u een extra dimensie in de autowereld geboden. En nee, deze vestiging is zeker niet alleen bedoeld voor vrouwen, ook mannen worden getrakteerd op vakmanschap en een unieke belevenis.

Bezoek de betreffende vestiging

U merkt, ons autobedrijf en garage heeft meerdere vestigingen nabij Uden en heeft u veel te bieden. Bent u op zoek naar een mooie occasion van merken als KIA, Fiat en Volkswagen? Kijk dan op onze site en breng een bezoek aan het desbetreffende autobedrijf nabij Uden. Geef uw wensen door en onze autogarage helpt u graag aan de ideale auto.

Maak een afspraak

Afspraken voor reparaties, onderhoud of een van onze andere services maakt u eenvoudig online. Uiteraard is het ook mogelijk rechtstreeks contact met onze autogarage in de buurt van Uden op te nemen via 0413-291272 (vestiging Heeswijk-Dinther) of 073 – 7110 421 (vestiging Den Bosch).

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht