Autobedrijf Hurkmans

Fiat occasion

  • Specialist in KIA, Daihatsu en SEAT Service
  • Keuze uit meer dan 200 geselecteerde occasions
Bent u toe aan een tweedehands auto en wilt u graag een Fiat occasion? Hurkmans Autobedrijven is een ervaren autobedrijf in de omgeving van Schijndel waar u terecht kunt voor diverse occasions. U kunt bij een van onze vestigingen in Veghel of Heeswijk-Dinther terecht. Wij helpen u graag met het uitzoeken van uw perfecte occasion.

Koop nu uw mooie Fiat occasion

Bij ons koopt u een Fiat occasion die er nog zo goed als nieuw uitziet. Of u nu een handgeschakelde Fiat zoekt of een automaat, bij ons vindt u uw ideale auto. Naast een Fiat hebben wij ook diverse occasions van andere merken, zoals Kia en Ford. Bekijk ons uitgebreide assortiment om uw ideale occasion te vinden. Naast het vinden van een occasion kunt u ook gebruikmaken van onze andere diensten. Zo kunnen wij ook uw auto repareren of een kleine of grote beurt geven.

Bezoek een van onze vestigingen

Heeft u interesse in een Fiat occasion? Kom dan langs in een van onze vestigingen in Veghel of Heeswijk-Dinther in de buurt van Schijndel. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan helpen onze medewerkers u graag verder. Maak telefonisch een afspraak via 0413-291272 of door het sturen van een e-mail naar info.dinther@autobedrijfhurkmans.nl. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen.

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht