Autobedrijf Hurkmans

Occasions Uden

  • Specialist in KIA, Daihatsu en SEAT Service
  • Keuze uit meer dan 200 geselecteerde occasions
 U bent op zoek naar occasions vlakbij Uden en vraagt zich af waar u hiervoor het beste naar toe gaat? Hurkmans Autobedrijven is het antwoord. Wij bieden u het ruimste aanbod aan occasions in onze vestigingen in Heeswijk-Dinther en Den Bosch. Maar liefst 150 occasions die zorgvuldig geselecteerd zijn om al onze klantrelaties een passende auto te leveren. Voor ieder budget en voor iedere voorkeur hebben wij een match in huis. Aarzel daarom niet en kom vandaag nog langs bij een van onze drie vestigingen. We staan al voor u klaar.

Occasions, autoreparatie en onderhoud vlakbij Uden

Wij zijn uw partner in mobiliteit wat betekent dat we naast ons ruime aanbod occasions nabij Uden ook autoreparaties verzorgen evenals onderhoud. Denkt u hierbij aan schadeherstel en pechhulp, maar ook aan APK keuring, airco service en bandenopslag. Als KIA-specialist bieden wij u bovendien een uitgebreide selectie aan zowel gebruikte auto's als de allernieuwste modellen. Daarnaast zijn we servicespecialist voor het SEAT automerk. Kortom, bij Hurkmans Autobedrijven staat u een totaalconcept op autogebied te wachten.

Ga voor een erkend en gecertificeerd autobedrijf

Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit, puur vakmanschap en scherpe tarieven. Hierin bieden wij u altijd garantie. Zo zijn wij voor alle occasions in onze vestigingen in de regio Uden aangesloten bij de BOVAG en is onze vestiging voor schadeherstel in Nistelrode een FOCWA Eurogarantbedrijf. Dit betekent dat uw schade perfect gerepareerd wordt en de afwikkeling richting uw verzekeringsmaatschappij rechtstreeks door ons wordt verzorgd. Een geruststellende gedachte nietwaar?

Wilt u meer informatie? Neem contact op

Voor meer informatie over onze occasions nabij Uden, vragen of speciale verzoeken, belt u ons via 0413 – 291 272 (vestiging Heeswijk-Dinther) of 073 – 7110 421 (vestiging Den Bosch).

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht