Kia Niro 1.6 GDi HYBRIDE AUT NL-AUTO DYNAMICLINE – Autobedrijf Hurkmans
Autobedrijf Hurkmans

Kia Niro

1.6 GDi HYBRIDE AUT NL-AUTO DYNAMICLINE

Alles over deze personenauto

Over de Kia Niro

Kilometerstand 88.311 km
Bouwjaar 2020
Kleur Aurora Black
Interieurkleur Antraciet
Bekleding Half leder / stof
Transmissie Automaat
Brandstof Hybride
Carrosserievorm SUV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 19 juni 2026
Fabrieksgarantie 19 juni 2027
Onderhoudsboekje Dealer-onderhouden
BTW/Marge BTW
Kenteken H-391-VT
Wegenbelasting € 194 tot € 220 per kwartaal

Wie kent hem nou niet ? Een van Nederlands beste verkochte auto's van de laatste jaren; de Kia Niro. Niet te groot, niet te klein. Een mooi formaat, een wat hogere instap en niet te vergeten zijn zeer betrouwbare hybride techniek !
Ik zal u even kort uitleggen wat dat inhoud, hybride. Er ligt een grote 1.6 benzinemotor in, die ondersteunt wordt door een kleinere elektromotor. Het grote voordeel is dat u niets daarvoor hoeft te doen. U hoeft dus niet te "stekkeren". Hij laadt zichzelf op tijdens het rijden, hoe makkelijk is dat ? Een ander groot voordeel is dat de auto lekker zuinig is in het gebruik. in de praktijk is 1:20 zeker te halen !
Tevens is het ook nog eens een automaat. Heeft u nog nooit in een automaat gereden ? Geen probleem. Wij nemen uitgebreid de tijd om samen met u een proefrit te maken zodat u kunt wennen aan het rijden in een automaat.
Dit betreft een origineel Nederlandse auto ( geen import ) die uiteraard is voorzien van een Nationale AutoPas zodat u kunt zien dat de kilometerstand 100% in orde is.
Deze Niro is het zogenaamde facelift model en is voorzien van o.a.: groot navigatiesysteem die u in heel Europa de weg wijst, achteruitrijcamera, parkeersensoren achter, adaptive cruise control die de afstand tot aan de voorganger zelf regelt, half lederen bekleding, beide voorstoelen zijn in hoogte verstelbaar, elektrisch inklapbare buitenspiegels, regen/lichtsensor, carplay, bluetooth enz....
En dan nog eens een leuk feitje; deze Niro heeft nog fabrieksgarantie tot 19-06-2027 ( max 150.000 KM )......
Deze Niro staat bij onze vestiging in Heeswijk-Dinther. 0413-291272

Al onze occasions zijn bij binnenkomst door onze technische mensen gecontroleerd op minimaal 71 - punten. Voor nog meer zekerheid hebben we een uitgebreid afleverpakket voor € 779,= extra. Dit betreft een afleverbeurt volgens onderhoudsschema, complete reiniging, nieuwe APK. Voor auto's onder de € 4.500,= bedraagt het afleverpakket € 379,=.
Autobedrijf Hurkmans Dinther B.V. is aangesloten bij de BOVAG.

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 105 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1580cc
Topsnelheid 162 km/h
Gewicht 1.390 kg
Trekgewicht 1.300 kg
Wielbasis 270 cm
Lengte 436 cm
Breedte 181 cm
Hoogte 154 cm

Opties

Overige
Mistlampen voor Dakrails Airbags voor Buitentemperatuurmeter Gordijnairbags achter Stuurbekrachtiging Navigatiesysteem Snelheidsbegrenzer Boordcomputer Bandenspanningscontrole Middenarmsteun voor Hoofdsteunen achter Automatisch dimmende binnenspiegel Parkeersensoren Getint glas Elektrisch bedienbare ramen voor en achter Climate control Airconditioning Bumpers in carrosseriekleur Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen) Gordijnairbags voor In hoogte verstelbaar stuur Regensensor Lederen stuurwiel Elektrisch verstelbare buitenspiegels Stoelen in hoogte verstelbaar Afdekscherm bagageruimte Cruise Control Alarmsysteem Audiobediening op het stuur Radio Centrale deurvergrendeling afstandbediend Verwarmde buitenspiegels Toerenteller Carkit Tiptronic Middenarmsteun achter Anti blokkeer systeem Zij-airbags Buitenspiegels in carrosseriekleur
Specifiek
Achteruitrijcamera Locatie bezichtiging: Vestiging Heeswijk-Dinther, Den Dolvert 1, 5473 GP, Heeswijk-Dinther Voor meer info over deze auto, bel 0413-291272 of mail naar r.vangeest@autobedrijfhurkmans.nl 1e Eigenaar 7 JAAR KIA GARANTIE

Milieu

EnergielabelA
Verbruik (gemiddeld) 4.9 liter per 100km
CO2 uitstoot 110 gram per kilometer

Afleverpakketten

Hurkmans Pakket 2

Voor auto's boven de € 4.500,=
Hiervoor krijgt de auto een onderhoudsbeurt conform het schema, nieuwe APK, complete poetsbeurt, minimaal 20 liter brandstof en uw inruilauto wordt gevrijwaard.

€ 779

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Ronald van Geest
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
+31 (0)4 - 132 912 72
NL
Totaal € 23.899
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 23.899