Autobedrijf Hurkmans

Onderhoudsbeurt Schijndel

  • Specialist in KIA, Daihatsu en SEAT Service
  • Keuze uit meer dan 200 geselecteerde occasions

Een uitgebreide en kwalitatief hoogstaande onderhoudsbeurt laat u uitvoeren door Hurkmans Autobedrijven met vestigingen in Heeswijk-Dinther en Veghel, in regio Schijndel. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we precies weten waar we op moeten letten om uw auto te controleren. Wilt u meer weten of een onderhoudsbeurt van dé specialisten in regio Veghel en Schijndel? Lees dan snel verder.

Een onderhoudsbeurt laten uitvoeren in regio Veghel en Schijndel

Moderne auto’s hebben een symbool op het dashboard, dat oplicht wanneer onderhoud nodig is aan uw voertuig. Brandt dit lampje? Dan komt u langs bij onze specialisten met vestigingen in Heeswijk-Dinther en Veghel, in regio Schijndel. Wij controleren uw gehele auto: van oliefilter tot bandenspanning. Zo weet u dat u met een veilig voertuig weer de weg opgaat. Heeft u een oudere auto (meestal ouder dan 6 jaar) die niet aangeeft dat onderhoud nodig is? Dan is het verstandig om na iedere 15.000 kilometer een kleine onderhoudsbeurt uit te laten voeren door dé specialisten in regio Veghel en Schijndel en na iedere 30.000 kilometer een grote beurt. Haalt u het aantal kilometers niet? Dan laat u ieder jaar een kleine onderhoudsbeurt uitvoeren en iedere twee jaar een grote beurt bij ons autobedrijf in regio Veghel en Schijndel.

Maak een afspraak voor een beurt

Wist u dat wij meer diensten aanbieden dan enkel auto-onderhoud? Ook voor uitstekende aircoservice, het herstellen van autoschade of het uitvoeren van de apk kunt u bij ons terecht. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0413-291272 of door een e-mail te sturen naar info.dinther@autobedrijfhurkmans.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht