Autobedrijf Hurkmans

Garage Schijndel

  • Specialist in KIA, Daihatsu en SEAT Service
  • Keuze uit meer dan 200 geselecteerde occasions
Bent u op zoek naar een betrouwbare garage in de buurt van Schijndel met de zekerheid van BOVAG Garantie? Dan bent u bij Hurkmans Autobedrijven aan het juiste adres. Al sinds 1969 bieden wij onze klantrelaties professioneel auto onderhoud en reparatie tegen scherpe tarieven. Ook de inwoners van Wijbosch, Hoevenbraak, Boschweg en andere delen van Schijndel mogen wij tot onze tevreden klantenkring van de garage rekenen. Naast onze autoservices hebben we bovendien een ruime keuze uit meer dan 150 geselecteerde occasions voor u klaar staan.

Kia-specialist en SEAT garage in de regio Schijndel

De autogarage in de regio van Schijndel is Kia-specialist. Dit betekent dat wij jarenlange ervaring en expertise hebben in het merk Kia en de collega's in onze autogarage nabij Schijndel speciale Kia trainingsprogramma's hebben gevolgd. Zo onderhouden en repareren we iedere Kia geheel volgens de hoogstaande standaarden en heeft u de keuze uit zowel nieuwe als gebruikte modellen van dit merk. Daarnaast bieden wij ook speciale SEAT-services voor onderhoud en reparatie. Heeft u een ander automerk? Geen probleem. Onze breed opgeleide monteurs helpen u met vakkundige service voor alle merken auto's.

Gepassioneerde vakmensen op iedere vestiging

Bij de garage van Hurkmans Autobedrijven werken gepassioneerde vakmensen op iedere vestiging. Zo zijn wij ook FOCWA Eurogarant en gespecialiseerd in schadeherstel.

Bezoek een autogarage in de buurt van Schijndel

Benieuwd naar wat onze autogarage u als inwoner van Schijndel allemaal te bieden heeft? Neemt u dan op uw gemak een kijkje op onze site of bel naar 0413-291272 voor de vestiging in Heeswijk-Dinther. U ontdekt daar onder meer een live chat functie waar al uw vragen worden beantwoord. Ook kunt u een e-mail sturen naar info.dinther@autobedrijfhurkmans.nl.

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht