Autobedrijf Hurkmans

Occasions Schijndel

  • Specialist in KIA, Daihatsu en SEAT Service
  • Keuze uit meer dan 200 geselecteerde occasions

Wanneer u op zoek bent naar de ruimste en mooiste selectie aan occasions in de buurt van Schijndel is Hurkmans Autobedrijven de plek waar u moet zijn. Verspreid over onze vestigingen in Veghel, Heeswijk-Dinther en Den Bosch hebben we continu een aanbod van meer dan 150 occasions voor u opgesteld staan. Daarnaast zijn wij ook uw partner in mobiliteit. Dit betekent dat u eveneens voor reparaties en onderhoud bij ons aan het juiste adres bent.

De nieuwste modellen en KIA occasions nabij Schijndel

Hurkmans Autobedrijven is al sinds jaar en dag KIA-specialist. Dit betekent dat onze monteurs zijn opgeleid in het speciale KIA trainingsprogramma. Wij repareren en onderhouden uw KIA daarom volgens alle hoogstaande fabrieksstandaarden. Daarnaast leveren wij u in Schijndel en omgeving zowel de nieuwste modellen van KIA als een ruime keuze aan occasions. Kortom, voor ieder budget is er een passend model bij ons te vinden. Neem een kijkje op onze site en ontdek bij welke vestiging uw KIA al op u staat te wachten.

Liefde en vakmanschap voor alle automerken

Onze passie voor auto’s gaat verder dan alleen het automerk KIA. Zo zijn we ook service specialist voor SEAT en repareren en onderhouden we ieder automerk voor u. Ook occasions van andere automerken nabij Schijndel vindt u daardoor veelvuldig bij Hurkmans Autobedrijven. Kom ook eens langs bij onze vestiging in Veghel, Heeswijk-Dinther of onze exclusieve autoboetiek in Den Bosch. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend.

Bel ons voor meer informatie

Heeft u een speciaal verzoek, of wilt u meer informatie? Belt u ons dan op 0413 – 363 435 (vestiging Veghel), 0413 – 291 272 (vestiging Heeswijk-Dinther) of 073 – 7110 421 (vestiging Den Bosch). Graag tot ziens bij Hurkmans Autobedrijven.

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht