Autobedrijf Hurkmans

Occasions Veghel

  • Specialist in KIA, Daihatsu en SEAT Service
  • Keuze uit meer dan 200 geselecteerde occasions

Sinds jaar en dag is Hurkmans Autobedrijven een begrip in de regio voor onder meer de fijne selectie aan occasions nabij Veghel. Daarnaast bieden wij al sinds 1969 vakkundige reparatieservices aan uw auto en datzelfde geldt voor het onderhoud. Kortom, of u nu op zoek bent naar een mooie occasion, een specialist in schadeherstel nodig heeft of bandenopslag, bij ons bent u helemaal aan het juiste adres. Ditzelfde geldt voor uw apk-keuring, pechhulp, aircoservice en auto alarminstallaties.

Onze occasions nabij Veghel: divers aanbod van alle automerken

Hoewel wij vooral bekend staan als Kia-specialist en serviceverlener van SEAT, vindt u bij ons een divers aanbod van werkelijk alle automerken. Volkswagen, Audi, Honda, Nissan, Mercedes, noem maar op. Op onze site leest u precies bij welke vestiging van Hurkmans Autobedrijven u uw perfecte occasion vindt. We zijn namelijk in Heeswijk-Dinther gevestigd met diverse occasions.

Ontvang maximale zekerheid met BOVAG Garantie en een FOCWA Eurogarantbedrijf

U koopt bij ons uw occasions nabij Veghel met maximale zekerheid. Wij zijn namelijk aangesloten bij de BOVAG. Daarnaast zijn wij ook een FOCWA Eurogarantbedrijf. Dit houdt in dat u verzekerd bent van perfect gerepareerde schade. Ook kiezen voor Hurkmans Autobedrijven als uw partner in mobiliteit? Voor meer informatie over de occasions in Heeswijk-Dinther in de buurt van Veghel belt u geheel vrijblijvend met 0413-291272 of stuurt u een e-mail naar info.dinther@autobedrijfhurkmans.nl.

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht